Warzywny wok tajski z ryżem

Pyszne wegetariańskie danie w stylu tajskim bez składników pochodzenia zwierzęcego.
Nasze dania przygotowane są zgodne z wyjątkowo opracowanymi recepturami, które łączą najwyższej jakości składniki z niską zawartością kalorii. Danie charakteryzuje się doskonałym smakiem przy zmniejszonej zawartości kalorii oraz wysokiej zawartości białka. Produkt jest bez barwników i konserwantów. Wszystkie nasze dania przygotowywane na oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia najwyższejpierwszej jakości. i nie zawierają konserwantów ani barwników. Glukomannan to: naturalny składnik, który majest w stanie zwielokrotnić swoją objętość dzięki wysokiej zdolności chłonięciado wchłaniania wody, dzięki czemu pęcznieje. Powiększając kilkukrotnie swoją objętość, zapewnia i przedłużazapewniając uczucie sytości, dlatego właśnie ten składnik jest pomocny podczas stosowania na długo po posiłku. Glukomannan pomaga schudnąć, kiedy przestrzegasz diety niskokalorycznej.
Należy pamiętać, że danie trzeba popić. Korzystny efekt to uzyskane przy dziennym spożyciu 3 gramów glukomannanu w dawkach 1gram, popijając 1- lub 2 szklankami wody, tak by przed posiłkiem. Zaleca się dbać o prawidłowe spożycie płynów, które zapewnia, że glukomannan mógł swobodnie zwiększyć swą objętośćdotrze prawidłowo do żołądka, gdzie nabierze objętości.
Ilość netto | 280 g |
---|---|
Forma podania | sztuka |
Zalecana jednorazowa porcja | 1 |
Liczba porcji w opakowaniu | 1 |
Szerokość | 3,6 cm |
Długość | 18,1 cm |
Wysokość | 18 cm |